Over MKA Meetjesland

MKA staat voor Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie en omvat alle ingrepen in het gezicht en de mond. Wij zijn als dienst actief in het landelijke Meetjesland; in de streek rond Eeklo en Aalter.

Kwaliteit & professionaliteit
met een hart

Onze pijlers

Kwaliteit

Esthetiek

Innovatie

Respect and eerlijkheid

Toegankelijk en laagdempelig

Vlot bereikbaar, korte wachttijden

We proberen een groeistrategie te handhaven die ons in staat stelt de wachttijden korter te houden dan deze in andere centra. Bovendien zijn we vlot bereikbaar en werken we in een aantrekkelijk, modern en nieuw ziekenhuis.

Ons team

Wij streven als team naar een zo professioneel en kwalitatief mogelijke manier van werken. Centraal hierbij zijn een optimale sfeer, een goed contact met de pati├źnt, en een sterke samenwerking met tand- of huisarts.

Dr. Couvreur

Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie

Dr. Bouvry

Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie
Complexe Implantologie
Orthognatische heelkunde

@dr.peterbouvry

Dr. Kustermans

Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie
Esthetische gelaatsheelkunde
Orthognatische heelkunde

drkustermans.com

Grondige voorbereiding

met kennis van zaken

In samenspraak met de pati├źnt werken we naar een behandelplan dat rekening houdt met specifieke wensen en budget. Hierbij nemen we telkens de tijd om elke behandeling grondig voor te bereiden, zodat deze optimaal kan uitgevoerd worden. Verder zetten we in op continue bijscholing om steeds mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen.

Hoe het allemaal begon...

De dienst werd in 1992 opgestart door Dr. Jan Couvreur. Die omvatte toen een praktijk in Aalter en de afdeling MKA op de toenmalige campussen St Elisabeth / Heilig hart. In 2016 kwam Dr. Peter Bouvry het team vervoegen en vond kort daarna (april 2017) de verhuis plaats naar de fraaie nieuwbouw op de Ringlaan. In 2020 kwam Dr. Lise Kustermans de groeiende dienst versterken.